Jemně ostrá kořenící směs s výrazným medovým aroma. Hodí se na všechny druhy mas, především na pečená žebírka, bůček či nakládání masa na gril. Výborná je do marinád nebo také na zeleninu.
KOŘENÍCÍ SMĚSI
Počet produktů: 155
Jemně ostrá kořenící směs s výrazným medovým aroma. Hodí se na všechny druhy mas, především na pečená žebírka, bůček či nakládání masa na gril. Výborná je do marinád nebo také na zeleninu.
Lehce pikantní směs k přípravě nakládaných mas a sýrů, oblíbená především v mexické či španělské kuchyni.
Jemně pikantní kořenící směs původně gruzínské a arménské kuchyně, která se používá ke grilování masa a ryb, k dušené zelenině, do mletých mas či luštěnin.
Slabě ostrá směs, která skvěle okoření brambory opékané či smažené, hranolky, krokety nebo i různé druhy mas a zeleninu.
Pikantní kořenící směs na steaky, minutky, grilovaná masa či rožnění.
Kořenící směs vhodná na pečená a grilovaná masa a ryby. Hodí se také do zeleninových a mletých masových pokrmů.
Směs koření pro grilované či pečené kuře, na kterém při pečení vytvoří křupavou zlatou kůrku.
Kořenící směs na přípravu jídel arabské kuchyně. Vhodná na pečení masa, ochucení luštěnin, zeleninových jídel, mletého masa a pikantních ragú.
Směs koření vhodná na marinování, grilování a rožnění různých druhů masa. Vynikající je například na grilované koleno. Hodí se i na dušenou zeleninu či k dochucení brambor.
Kořenící směs, která dochutí nejen pečené ryby a grilované bílé maso, ale i omáčky, těstoviny, luštěniny a zeleninu.
Jemně pikantní směs, která se výborně hodí na okořenění mletých mas, klobás, steaků, naložení masa na rožnění.
Jemně ostrá směs koření ke grilování všech druhů mas, vhodná i na ryby a zvěřinu.
Koření na přípravu oblíbených bramboráků, vhodné i do bramboračky, hrachové nebo česnekové polévky.
Kořenící směs vhodná pro teplou i studenou kuchyni. Používá se k okořenění pomazánek, nádivek a omáček. Vynikající je i na dochucení vařených brambor nebo rýže.
Citrónový pepř dodává příjemně peprno-kyselou chuť a vůni steakům z lososa, ale i jiným pokrmům z ryb a mořských plodů. Výborně chutná také v těstovinách a salátech.
Nepálivá aromatická směs vhodná na grilování, pečení a rožnění mas, zeleniny i ryb. Vynikající je též na přípravu marinád.
Nepálivá aromatická směs vhodná na grilování, pečení a rožnění mas, zeleniny i ryb. Vynikající je též na přípravu marinád.
Nepálivá mletá aromatická směs vhodná na grilování, pečení a rožnění mas, zeleniny i ryb. Vynikající je též na přípravu marinád.
Curry, někdy též zvané „kari" či „karí", je jak směsí koření, tak názvem pokrmu typického pro Indii. Co by směs může mít mnoho různých obměn a variací, od jemných po ostřejší. Známými jsou především indické, thajské, javánské či anglické kari. Typicky žlutou barvu získává díky kurkumě, která je nedílnou součástí této směsi, někdy se jí také říká japonský šafrán.
Koření má širokou škálu využití, používá se do pokrmů z drůbeže, vepřového a jehněčího masa, do smetanových omáček, zeleniny, polévek, těstovin či rýže.
Kořenící směs, která výborně dochutí domácí čabajkové klobásky.
Tradiční kořenící směs balkánské kuchyně vhodná k dochucení mletého masa, zapékané zeleniny a různých mas. Vhodná také na luštěniny, do slaného tvarohu a pomazánek.
Tradiční kořenící směs balkánské kuchyně vhodná k dochucení mletého masa, zapékané zeleniny a různých mas. Vhodná také na luštěniny, do slaného tvarohu a pomazánek.
Směs určená k dekoraci a nakládání různých druhů sýra.
Ostrá směs koření vhodná do pikantních pokrmů, grilovaných mas, jídel z jednoho hrnce nebo mexických specialit.
Kořenící směs výborně dochutí všechny pokrmy ze zvěřiny.
Kořenící směs vhodná k přípravě tradiční sekané, do všech druhů mletých mas, zeleninových karbanátků, játrových knedlíčků a paštik.
Ostrá směs, kterou používáme všude tam, kde chceme mít jídlo opravdu ďábelské. Vhodná například do gulášů, polévek, omáček, fazolových jídel nebo na topinky.
Tato slabě ostrá směs pochází z Indie. Hodí se na maso vařené v rajčatové či cibulové šťávě, grilovanou drůbež, rožnění, přípravu minutek, mletá masa a karbanátky, čočkovou nebo fazolovou polévku, rýžových jídel a k ochucení jogurtových dresinků.
Směs koření vhodná na grilování, rožnění a přípravu steaků, vhodná také na marinády.
Směs koření bez glutamanu vhodná na všechny druhy rožněných a grilovaných pokrmů, výborně také dochutí fritované přílohy.
Směs vhodná na přípravu nejen gulášů, ale i všech gulášových jídel. Hodí se i do paprikových omáček či různých polévek – výborně se s ní koření, jak typická gulášová, tak i třeba frankfurtská, dršťková či fazolová.
Směs koření na přípravu tradičního gyrosu, ale i na steaky z kuřecího, vepřového, skopového a hovězího masa. Doporučujeme do leča a zeleninových směsí.
Směs koření na přípravu tradičního gyrosu, ale i na steaky z kuřecího, vepřového, skopového a hovězího masa. Doporučujeme do leča a zeleninových směsí.
Směs koření na přípravu tradičního gyrosu, ale i na steaky z kuřecího, vepřového, skopového a hovězího masa. Doporučujeme do leča a zeleninových směsí.
Směs koření na přípravu tradičního gyrosu, ale i na steaky z kuřecího, vepřového, skopového a hovězího masa. Doporučujeme do leča a zeleninových směsí.
Směs koření určená na přípravu tradičního gyrosu, ale i na steaky z kuřecího, vepřového, skopového a hovězího masa. Doporučujeme také do leča a zeleninových směsí.
Směs koření na přípravu tradičního gyrosu, ale i na steaky z kuřecího, vepřového, skopového a hovězího masa. Doporučujeme do leča a zeleninových směsí.
Směs koření vhodná k úpravě mas, do polévek, omáček, zeleninových směsí, omelet a všude tam, kde chcete mít hřibovou příchuť.
Houbová vegeta je originální chuťovou variantou k posílení chutí pokrmů s houbovou příchutí. Používáme ke kořenění mas, zeleniny, nákypů, terin a nádivek.
Bujón s hovězí příchutí se výborně hodí do vývarů i hustých polévek a do omáček k tmavému masu jako je svíčková, houbová nebo rajská.
Dochucovadlo polévek a omáček s česnekovou příchutí příchutí.
Dochucovadlo polévek a omáček s hovězí příchutí.
Dochucovadlo polévek a omáček s hovězí příchutí.
Směs koření použijeme všude tam, kde chceme vykouzlit hřibovou chuť a aroma. Je vhodná do polévek, omáček či pod maso.
Jemně pikantní směs, která se výborně hodí na okořenění mletých mas, klobás, steaků, naložení masa na rožnění.
Jemně pikantní směs, která se výborně hodí na okořenění mletých mas, klobás, steaků, naložení masa na rožnění.
Kořenící směs určená na přípravu domácího chleba a jiných druhů domácího pečiva.
Směs koření vhodná pro přípravu indické kuchyně. Používá se pod masa, rýžové a luštěninové pokrmy, bramborové a gulášové polévky, rizoto a různé omáčky.
Kořenící směs, která se výborně hodí na pizzu, těstovinová jídla, brambory, pod masové směsi, do polévek i omáček, leča nebo guláše.
Bylinková směs vhodná pro teplou i studenou kuchyni. Výborně dochutí pomazánky, nádivky, omáčky, ale také vařené brambory či rýži.
Směs koření určená k dochucení při výrobě klobás a jejich grilování.
Směs koření určená na pečení vepřových kotlet, krkovic a vepřových kolen.
Jemně pikantní směs koření určená ke grilování a pečení kuřat, ale i jiné drůbeže.
Směs koření určená ke zdobení pokrmů. Můžeme ji použít také do marinád a jídel ze zeleniny.
Sladce vonící pikantní směs koření určená především k pečení masa, drůbeže a k nakládání masa před přípravou. Zajímavě jí ochutíme čínské pokrmy z hovězího a jiných druhů mas.
Kouřová sůl dodá uzeninám, klobásám a podobným výrobkům příjemné uzené aroma.
Směs koření vhodná k použití na steaky na pánvi či grilu. Výborně ochutí také vaječné omelety nebo nádivky.
Směs koření vhodná na dochucení polévek, pomazánek, omáček a mletých mas, zeleninových salátů a na výrobu bylinkového másla.
Směs koření vhodná na všechny úpravy králíka. Výborně dochutí také kuře, husu, kachnu, veškerou zvěřinu, hovězí i vepřové maso.