Glutaman sodný je bezbarvý krystalický prášek s výraznou masovou chutí. Zvýrazňuje chuť pokrmů a oblíbený je především v asijských kuchyních.
Počet produktů: 23
Himálajská sůl má narůžovělou barvu, kterou jí dodává v ní obsažené železo. Není obohacená jódem a obsahuje spoustu minerálů.
Bujón s hovězí příchutí se výborně hodí do vývarů i hustých polévek a do omáček k tmavému masu jako je svíčková, houbová nebo rajská.
Dochucovadlo polévek a omáček s česnekovou příchutí příchutí.
Dochucovadlo polévek a omáček s hovězí příchutí.
Dochucovadlo polévek a omáček s hovězí příchutí.
Kouřová sůl dodá uzeninám, klobásám a podobným výrobkům příjemné uzené aroma.
Polévkové koření vylepší a zvýrazní chuť Vašich polévek a omáček.
Chuť slepičího bujónu vynikne při přípravě vývaru, hustých polévek a světlých omáček ke kuřecímu masu.
Dochucovadlo polévek a omáček se slepičí příchutí bez přidaného glutamátu.
Dochucovadlo polévek a omáček se slepičí příchutí.
Dochucovadlo polévek a omáček se slepičí příchutí.
Sojová omáčka se hodí při přípravě omáček, dušených mas a zeleninových salátů. Uplatnění najde především v asijských kuchyních.
Směs koření vhodná na přípravu čínských a asijských jídel s výraznou chutí a vůní.
Dochucovadlo polévek a omáček s uzenou příchutí.
Směs vhodná k dochucování pokrmů, pod maso i jako šťáva k masu.
Worcestrová omáčka se používá k dochucování dušeného masa, ryb, bifteků a roštěnek, majonéz nebo salátů.
Dochucovadlo polévek a omáček se zeleninovou příchutí.
Dochucovadlo polévek a omáček se zeleninovou příchutí.
Směs vhodná k dochucování pokrmů, pod maso i jako šťáva k masu.
Směs vhodná k dochucování pokrmů, pod maso i jako šťáva k masu.
Dochucovadlo polévek a omáček s houbami.
Dochucovadlo polévek a omáček s hovězí příchutí, bez přidaného glutamátu.