Kořenící směsi bez přidaného glutamanu


Dostupnost: Tato varianta není k dispozici

Jemně ostrá kořenící směs s výrazným medovým aroma. Hodí se na všechny druhy mas, především na pečená žebírka, bůček či nakládání masa na gril. Výborná je do marinád nebo také na zeleninu.

Adžika I.

Cena 114,00 Kč
Dostupnost: Tato varianta není k dispozici

Jemně pikantní kořenící směs původně gruzínské a arménské kuchyně, která se používá ke grilování masa a ryb, k dušené zelenině, do mletých mas či luštěnin.

Argentina

Cena 124,00 Kč
Dostupnost: Tato varianta není k dispozici

Směs koření vhodná na marinování, grilování a rožnění různých druhů masa. Vynikající je například na grilované koleno. Hodí se i na dušenou zeleninu či k dochucení brambor.

Bylinkové máslo

Cena 113,00 Kč
Dostupnost: Tato varianta není k dispozici

Kořenící směs vhodná pro teplou i studenou kuchyni. Používá se k okořenění pomazánek, nádivek a omáček. Vynikající je i na dochucení vařených brambor nebo rýže.

Country bez přidaného glutamanu

Cena 114,00 Kč
Dostupnost: Tato varianta není k dispozici

Nepálivá aromatická směs vhodná na grilování, pečení a rožnění mas, zeleniny i ryb. Vynikající je též na přípravu marinád.

Curry mleté

Cena 84,00 Kč
Dostupnost: Tato varianta není k dispozici

Curry, někdy též zvané „kari" či „karí", je jak směsí koření, tak názvem pokrmu typického pro Indii. Co by směs může mít mnoho různých obměn a variací, od jemných po ostřejší. Známými jsou především indické, thajské, javánské či anglické kari. Typicky žlutou barvu získává díky kurkumě, která je nedílnou součástí této směsi, někdy se jí také říká japonský šafrán. 

Koření má širokou škálu využití, používá se do pokrmů z drůbeže, vepřového a jehněčího masa, do smetanových omáček, zeleniny, polévek, těstovin či rýže.

Čabajková směs

Cena 118,00 Kč
Dostupnost: Tato varianta není k dispozici

Kořenící směs, která výborně dochutí domácí čabajkové klobásky.

Desperado

Cena 129,00 Kč
Dostupnost: 1 Kusů skladem:

Ostrá směs koření vhodná do pikantních pokrmů, grilovaných mas, jídel z jednoho hrnce nebo mexických specialit.

Divočina

Cena 132,00 Kč
Dostupnost: Tato varianta není k dispozici

Kořenící směs výborně dochutí všechny pokrmy ze zvěřiny.

Garam masala

Cena 140,00 Kč
Dostupnost: Tato varianta není k dispozici

Tato slabě ostrá směs pochází z Indie. Hodí se na maso vařené v rajčatové či cibulové šťávě, grilovanou drůbež, rožnění, přípravu minutek, mletá masa a karbanátky, čočkovou nebo fazolovou polévku, rýžových jídel a k ochucení jogurtových dresinků.

Grill Texas

Cena 92,00 Kč
Dostupnost: Tato varianta není k dispozici

Směs koření vhodná na grilování, rožnění a přípravu steaků, vhodná také na marinády.

Gyros bez přidaného glutamanu

Cena 112,00 Kč
Dostupnost: Tato varianta není k dispozici

Směs koření na přípravu tradičního gyrosu, ale i na steaky z kuřecího, vepřového, skopového a hovězího masa. Doporučujeme do leča a zeleninových směsí.

Houbová směs

Cena 106,00 Kč
Dostupnost: Tato varianta není k dispozici

Směs koření vhodná k úpravě mas, do polévek, omáček, zeleninových směsí, omelet a všude tam, kde chcete mít hřibovou příchuť.

Vegeta houbová

Cena 101,00 Kč
Dostupnost: 1 Kusů skladem:

Houbová vegeta je originální chuťovou variantou k posílení chutí pokrmů s houbovou příchutí. Používáme ke kořenění mas, zeleniny, nákypů, terin a nádivek.

Chlebová směs

Cena 107,00 Kč
Dostupnost: Tato varianta není k dispozici

Kořenící směs určená na přípravu domácího chleba a jiných druhů domácího pečiva.

Indické koření

Cena 118,00 Kč
Dostupnost: Tato varianta není k dispozici

Směs koření vhodná pro přípravu indické kuchyně. Používá se pod masa, rýžové a luštěninové pokrmy, bramborové a gulášové polévky, rizoto a různé omáčky.

Jarní bylinková směs

Cena 123,00 Kč
Dostupnost: Tato varianta není k dispozici

Bylinková směs vhodná pro teplou i studenou kuchyni. Výborně dochutí pomazánky, nádivky, omáčky, ale také vařené brambory či rýži.

Klobásová směs

Cena 118,00 Kč
Dostupnost: Tato varianta není k dispozici

Směs koření určená k dochucení při výrobě klobás a jejich grilování.

Kongo směs

Cena 123,00 Kč
Dostupnost: 1 Kusů skladem:

Směs koření určená ke zdobení pokrmů. Můžeme ji použít také do marinád a jídel ze zeleniny.

Koření pěti vůní

Cena 162,00 Kč
Dostupnost: Tato varianta není k dispozici

Sladce vonící pikantní směs koření určená především k pečení masa, drůbeže a k nakládání masa před přípravou. Zajímavě jí ochutíme čínské pokrmy z hovězího a jiných druhů mas.

Kořenová zelenina I.

Cena 108,00 Kč
Dostupnost: Tato varianta není k dispozici

Směs sušené zeleniny vhodná do zeleninových polévek, vývarů. Možno použít i do omáček, šťáv, pod pečené nebo dušené maso.

Kouřová sůl

Cena 92,00 Kč
Dostupnost: Tato varianta není k dispozici

Kouřová sůl dodá uzeninám, klobásám a podobným výrobkům příjemné uzené aroma.

Kovbojské koření

Cena 140,00 Kč
Dostupnost: Tato varianta není k dispozici

Směs koření vhodná k použití na steaky na pánvi či grilu. Výborně ochutí také vaječné omelety nebo nádivky.

Krakonošova zahrádka

Cena 140,00 Kč
Dostupnost: Tato varianta není k dispozici

Směs koření vhodná na dochucení polévek, pomazánek, omáček a mletých mas, zeleninových salátů a na výrobu bylinkového másla.

Králík

Cena 123,00 Kč
Dostupnost: Tato varianta není k dispozici

Směs koření vhodná na všechny úpravy králíka. Výborně dochutí také kuře, husu, kachnu, veškerou zvěřinu, hovězí i vepřové maso.

Kuchařka

Cena 65,00 Kč
Dostupnost: Tato varianta není k dispozici

Sušená zelenina a koření na dochucení polévek, omáček, ryb, pomazánek, rýže či jídel z vajec.

Kuchařka papriková

Cena 73,00 Kč
Dostupnost: Tato varianta není k dispozici

Směs koření vhodná na dochucení kuřete, slepice na paprice nebo gulášové polévky. Hodí se všude tam, kde je potřeba paprikového koření.

Dostupnost: Tato varianta není k dispozici

Jemně pikantní směs koření, kterou používáme nejen na grilované či pečené kuře, ale i na různé další druhy masa. Při pečení vytvoří křupavou zlatavou kůrku.

Dostupnost: Tato varianta není k dispozici

Kořenící přípravek výborně dochutí maďarský guláš, ale i dušená masa, paprikové omáčky či polévky jako je dršťková, fazolová, frankfurtská či gulášová.

Medvědí grill

Cena 118,00 Kč
Dostupnost: Tato varianta není k dispozici

Směs koření určená k marinování, grilování, rožnění a pečení všech druhů masa a zeleniny.

Na pizzu

Cena 157,00 Kč
Dostupnost: Tato varianta není k dispozici

Směs koření vhodná nejen na pizzu nebo pod maso, ale také do omáček na těstoviny či rýži.

Paprikové floky mix

Cena 179,00 Kč
Dostupnost: Tato varianta není k dispozici

Sušené paprikové floky se hodí pod maso, do gulášů, polévek, těstovin, salátů, pomazánek a zapečených brambor.

Pepř barevný celý

Cena 280,00 Kč
Dostupnost: Tato varianta není k dispozici

Pepř je celosvětově nejpoužívanějším kořením. Na pepř černý se bobule sklízejí krátce před zralostí a po několik dní se suší, dokud nedostanou svůj černohnědý svrasklý vzhled. Bílý pepř se sklízí později a získává se z plně zralých oranžovočervených plodů. Ty se máčí ve vodě, začnou kvasit a slupka plodu se následně oddělí od světlého jádra, které se suší na slunci a známe jej jako bílý pepř. Zelený pepř se vyrábí z nezralých čerstvých a neloupaných plodů a ty se nakládají do slaného a kyselého nálevu.

 

Pepř je univerzální koření a hodí se téměř ke všemu - ke všem druhům mas, zelenině nebo přílohám. 

Drceným pepřem se obalují plátky masa určené ke grilování. Drcený uvolňuje také lépe vůni a chuť do marinád.

Pepř barevný drcený

Cena 287,00 Kč
Dostupnost: 1 Kusů skladem:

Pepř je celosvětově nejpoužívanějším kořením. Na pepř černý se bobule sklízejí krátce před zralostí a po několik dní se suší, dokud nedostanou svůj černohnědý svrasklý vzhled. Bílý pepř se sklízí později a získává se z plně zralých oranžovočervených plodů. Ty se máčí ve vodě, začnou kvasit a slupka plodu se následně oddělí od světlého jádra, které se suší na slunci a známe jej jako bílý pepř. Zelený pepř se vyrábí z nezralých čerstvých a neloupaných plodů a ty se nakládají do slaného a kyselého nálevu. 

 

Pepř je univerzální koření a hodí se téměř ke všemu - ke všem druhům mas, zelenině nebo přílohám.

Drceným pepřem se obalují plátky masa určené ke grilování. Drcený uvolňuje také lépe vůni a chuť do marinád.

Pepř čtyřbarevný celý

Cena 325,00 Kč
Dostupnost: Tato varianta není k dispozici

Pepř je celosvětově nejpoužívanějším kořením. Na pepř černý se bobule sklízejí krátce před zralostí a po několik dní se suší, dokud nedostanou svůj černohnědý svrasklý vzhled. Bílý pepř se sklízí později a získává se z plně zralých oranžovo červených plodů. Ty se máčí ve vodě, začnou kvasit a slupka plodu se následně oddělí od světlého jádra, které se suší na slunci a známe jej jako bílý pepř. Zelený pepř se vyrábí z nezralých čerstvých a neloupaných plodů a ty se nakládají do slaného a kyselého nálevu. Pokud stejným způsobem nakládáme zralé plody, vznikne pepř červený.

 

Pepř je univerzální koření a hodí se téměř ke všemu - ke všem druhům mas, zelenině nebo přílohám. 

Drceným pepřem se obalují plátky masa určené ke grilování. Drcený uvolňuje také lépe vůni a chuť do marinád.

Pepř čtyřbarevný drcený

Cena 332,00 Kč
Dostupnost: Tato varianta není k dispozici

Pepř je celosvětově nejpoužívanějším kořením. Na pepř černý se bobule sklízejí krátce před zralostí a po několik dní se suší, dokud nedostanou svůj černohnědý svrasklý vzhled. Bílý pepř se sklízí později a získává se z plně zralých oranžovočervených plodů. Ty se máčí ve vodě, začnou kvasit a slupka plodu se následně oddělí od světlého jádra, které se suší na slunci a známe jej jako bílý pepř. Zelený pepř se vyrábí z nezralých čerstvých a neloupaných plodů a ty se nakládají do slaného a kyselého nálevu. Pokud stejným způsobem nakládáme zralé plody, vznikne pepř červený.

 

Pepř je univerzální koření a hodí se téměř ke všemu - ke všem druhům mas, zelenině nebo přílohám. 

Drceným pepřem se obalují plátky masa určené ke grilování. Drcený uvolňuje také lépe vůni a chuť do marinád.

Pepř čtyřbarevný mletý

Cena 332,00 Kč
Dostupnost: Tato varianta není k dispozici

Pepř je celosvětově nejpoužívanějším kořením. Na pepř černý se bobule sklízejí krátce před zralostí a po několik dní se suší, dokud nedostanou svůj černohnědý svrasklý vzhled. Bílý pepř se sklízí později a získává se z plně zralých oranžovočervených plodů. Ty se máčí ve vodě, začnou kvasit a slupka plodu se následně oddělí od světlého jádra, které se suší na slunci a známe jej jako bílý pepř. Zelený pepř se vyrábí z nezralých čerstvých a neloupaných plodů a ty se nakládají do slaného a kyselého nálevu. Pokud stejným způsobem nakládáme zralé plody, vznikne pepř červený.

 

Pepř je univerzální koření a hodí se téměř ke všemu - ke všem druhům mas, zelenině nebo přílohám.

Perníkové koření

Cena 123,00 Kč
Dostupnost: Tato varianta není k dispozici

Směs koření k přípravě klasického perníku, kořeněných sušenek či vánočního pečiva.

Pfeffer steak

Cena 180,00 Kč
Dostupnost: Tato varianta není k dispozici

Pepřové koření vhodné na steaky, naložení masa nebo do pikantních omáček k masu.

Pizza směs mletá

Cena 164,00 Kč
Dostupnost: Tato varianta není k dispozici

Směs koření bez soli a glutamátu vhodná k přípravě pizzy, do těstovinových jídel, salátů, pod maso či do omáček a polévek.

Provensálské koření

Cena 150,00 Kč
Dostupnost: Tato varianta není k dispozici

Směs koření vhodná k dochucení salátů, paštik, dresingů, majonéz, luštěnin, jehněčího a skopového masa.

Salátová zálivka

Cena 123,00 Kč
Dostupnost: Tato varianta není k dispozici

Směs bylinek vhodná do dresingů, jogurtových, majonézových a octových zálivek, do salátů z ryb, těstovin a zeleniny.

Směs česneku a pažitky

Cena 185,00 Kč
Dostupnost: Tato varianta není k dispozici

Směs česneku a pažitky se hodí k dochucení pomazánek, polévek, omáček, sekané nebo salátů. Ze směsi rovněž můžete vyrobit výborné bylinkové máslo.

Směs na makrely

Cena 157,00 Kč
Dostupnost: Tato varianta není k dispozici

Směs koření určená k přípravě makrel, ale i jiných druhů ryb.

Směs na sýr

Cena 157,00 Kč
Dostupnost: Tato varianta není k dispozici

Směs koření vhodná k obalování a nakládání různých druhů sýrů. Hodí se také pod maso či do omáček na těstoviny nebo rýži.