Kořenící směs výborně dochutí všechny pokrmy ze zvěřiny.
Kořenící směsi bez přidaného glutamanu a soli
Počet produktů: 31
Směs koření určená k dochucení při výrobě klobás a jejich grilování.
Kořenící směs, která výborně dochutí domácí čabajkové klobásky.
Tato slabě ostrá směs pochází z Indie. Hodí se na maso vařené v rajčatové či cibulové šťávě, grilovanou drůbež, rožnění, přípravu minutek, mletá masa a karbanátky, čočkovou nebo fazolovou polévku, rýžových jídel a k ochucení jogurtových dresinků.
Kořenící směs určená na přípravu domácího chleba a jiných druhů domácího pečiva.
Směs koření určená ke zdobení pokrmů. Můžeme ji použít také do marinád a jídel ze zeleniny.
Sladce vonící pikantní směs koření určená především k pečení masa, drůbeže a k nakládání masa před přípravou. Zajímavě jí ochutíme čínské pokrmy z hovězího a jiných druhů mas.
Směs koření vhodná na dochucení polévek, pomazánek, omáček a mletých mas, zeleninových salátů a na výrobu bylinkového másla.
Směs koření k přípravě makrel i jiných druhů ryb.
Směs koření vhodná nejen na pizzu nebo pod maso, ale také do omáček na těstoviny či rýži.
Pepř je celosvětově nejpoužívanějším kořením. Na pepř černý se bobule sklízejí krátce před zralostí a po několik dní se suší, dokud nedostanou svůj černohnědý svrasklý vzhled. Bílý pepř se sklízí později a získává se z plně zralých oranžovočervených plodů. Ty se máčí ve vodě, začnou kvasit a slupka plodu se následně oddělí od světlého jádra, které se suší na slunci a známe jej jako bílý pepř. Zelený pepř se vyrábí z nezralých čerstvých a neloupaných plodů a ty se nakládají do slaného a kyselého nálevu.
Pepř je univerzální koření a hodí se téměř ke všemu - ke všem druhům mas, zelenině nebo přílohám.
Drceným pepřem se obalují plátky masa určené ke grilování. Drcený uvolňuje také lépe vůni a chuť do marinád.
Pepř je celosvětově nejpoužívanějším kořením. Na pepř černý se bobule sklízejí krátce před zralostí a po několik dní se suší, dokud nedostanou svůj černohnědý svrasklý vzhled. Bílý pepř se sklízí později a získává se z plně zralých oranžovočervených plodů. Ty se máčí ve vodě, začnou kvasit a slupka plodu se následně oddělí od světlého jádra, které se suší na slunci a známe jej jako bílý pepř. Zelený pepř se vyrábí z nezralých čerstvých a neloupaných plodů a ty se nakládají do slaného a kyselého nálevu.
Pepř je univerzální koření a hodí se téměř ke všemu - ke všem druhům mas, zelenině nebo přílohám.
Drceným pepřem se obalují plátky masa určené ke grilování. Drcený uvolňuje také lépe vůni a chuť do marinád.
Pepř je celosvětově nejpoužívanějším kořením. Na pepř černý se bobule sklízejí krátce před zralostí a po několik dní se suší, dokud nedostanou svůj černohnědý svrasklý vzhled. Bílý pepř se sklízí později a získává se z plně zralých oranžovo červených plodů. Ty se máčí ve vodě, začnou kvasit a slupka plodu se následně oddělí od světlého jádra, které se suší na slunci a známe jej jako bílý pepř. Zelený pepř se vyrábí z nezralých čerstvých a neloupaných plodů a ty se nakládají do slaného a kyselého nálevu. Pokud stejným způsobem nakládáme zralé plody, vznikne pepř červený.
Pepř je univerzální koření a hodí se téměř ke všemu - ke všem druhům mas, zelenině nebo přílohám.
Drceným pepřem se obalují plátky masa určené ke grilování. Drcený uvolňuje také lépe vůni a chuť do marinád.
Pepř je celosvětově nejpoužívanějším kořením. Na pepř černý se bobule sklízejí krátce před zralostí a po několik dní se suší, dokud nedostanou svůj černohnědý svrasklý vzhled. Bílý pepř se sklízí později a získává se z plně zralých oranžovočervených plodů. Ty se máčí ve vodě, začnou kvasit a slupka plodu se následně oddělí od světlého jádra, které se suší na slunci a známe jej jako bílý pepř. Zelený pepř se vyrábí z nezralých čerstvých a neloupaných plodů a ty se nakládají do slaného a kyselého nálevu. Pokud stejným způsobem nakládáme zralé plody, vznikne pepř červený.
Pepř je univerzální koření a hodí se téměř ke všemu - ke všem druhům mas, zelenině nebo přílohám.
Pepř je celosvětově nejpoužívanějším kořením. Na pepř černý se bobule sklízejí krátce před zralostí a po několik dní se suší, dokud nedostanou svůj černohnědý svrasklý vzhled. Bílý pepř se sklízí později a získává se z plně zralých oranžovočervených plodů. Ty se máčí ve vodě, začnou kvasit a slupka plodu se následně oddělí od světlého jádra, které se suší na slunci a známe jej jako bílý pepř. Zelený pepř se vyrábí z nezralých čerstvých a neloupaných plodů a ty se nakládají do slaného a kyselého nálevu. Pokud stejným způsobem nakládáme zralé plody, vznikne pepř červený.
Pepř je univerzální koření a hodí se téměř ke všemu - ke všem druhům mas, zelenině nebo přílohám.
Drceným pepřem se obalují plátky masa určené ke grilování. Drcený uvolňuje také lépe vůni a chuť do marinád.
Směs koření k přípravě klasického perníku, kořeněných sušenek či vánočního pečiva.
Směs koření bez soli a glutamátu vhodná k přípravě pizzy, do těstovinových jídel, salátů, pod maso či do omáček a polévek.
Směs určená na dochucení při výrobě klobás a jejich grilování.
Směs česneku a pažitky se hodí k dochucení pomazánek, polévek, omáček, sekané nebo salátů. Ze směsi rovněž můžete vyrobit výborné bylinkové máslo.
Směs koření bez soli a glutamátu vhodná k přípravě játrových knedlíčků a paštik.
Směs koření určená k přípravě makrel, ale i jiných druhů ryb.
Směs koření určená na ochucení zvěřiny, srnčí nebo dančí maso, na krůtu, kuře a hovězí svíčkovou či skopovou pečeni. Vhodná také na marinády, pečení, dušení i minutky.
Směs obsahuje všechny ingredience, které potřebujeme na přípravu svařeného vína a punčů.
Tuto směs můžeme použít do tvarohů, sýrů, pomazánek a salátů.
Můžete používat při redukční dietě.
Tuto směs můžeme použít do tvarohů, jogurtů, pudinků.
Můžete používat při redukční dietě.
Pikantní směs koření určená na přípravu utopenců či rybích karbanátků.
Směs koření určená na přípravu utopenců či rybích karbanátků.
Směs koření k přípravě ostré omáčky na dochucení sushi, ryb a jiných mořských pochoutek.
Směs koření na přípravu divočiny a zvěřiny. Můžeme použít i na hovězí a skopové maso.
Směs sušené zeleniny vhodná do zeleninových polévek, vývarů. Možno použít i do omáček, šťáv, pod pečené nebo dušené maso.
Směs sušené zeleniny vhodná do zeleninových polévek a vývarů. Možno použít i do omáček, šťáv, pod pečené nebo dušené maso.