Sušený rajčatový prášek využijeme při přípravě polévek, omáček, pomazánek, na pizzu a do těstovin.
Černý česnek je typický pro asijskou kuchyni. Jeho chuť není nijak štiplavá ani ostrá. Má spíše nasládlou chuť.
Připravuje se z bílého česneku kvašením při vysoké teplotě a vlhku. Černou barvu získá po devadesáti dnech, jeho nasládlá chuť připomíná rozinky, skořici nebo dokonce pečené švestky. Má proto jinou chuť než klasický česnek. Váš dech po něm nebude cítit.
Lze ho použít do omáček, pomazánek, polévek, okořenit jím maso, ale můžeme ho připravit také na sladko, upéci z něj koláč, připravit máslo nebo marmeládu.
ZEMĚ PŮVODU: ČR
SKLADOVÁNÍ: Při pokojové teplotě na suchém tmavém místě.
MĚRNÁ CENA: 20g - 680 Kč/100g
100g - 653 Kč/100g
500g - 648 Kč/100g